Hírek


Felújítások a VIII. kerületi tűzoltóknál
2019. október 07. 11:10
Az önkormányzati támogatásból megvalósult fejlesztéseket a kerület polgármestere is megtekintette.

„Fejlődő, biztonságos, rendezett Józsefvárost építünk, amelynek elengedhetetlen részei a kerületi tűzoltók” – mondta el a Józsefváros Újságnak Sára Botond polgármester. Sára Botond kiemelte: folyamatosan támogatják a kerületi tűzoltókat.

A közelmúltban elkészült a tűzoltóparancsnokságon a vizesblokk felújítása, az étkező is megszépült és új szertárajtó került beépítésre. „Feladatunknak érezzük, hogy mindenben támogassuk őket, és nemcsak az eszközeik fejlesztésében, hanem a munkakörülményeik javításában is, hiszen nem mindegy, hogy milyen körülmények között töltik el a készenléti idejüket” – hangsúlyozta Sára Botond. A polgármester biztosította a tűzoltókat arról, hogy a jövőben is számíthatnak az önkormányzat támogatására.

Kelemen Zsolt tűzoltó alezredes, VIII. kerületi tűzoltóparancsnok arról beszélt: régi vágyuk teljesült a földszinti vizesblokk megújításával, amelyet egy kihasználatlan helyiségben alakítottak ki. Az étkezőt teljeskörűen fel tudták újítani: lecserélték a szekrényeket, kifestettek, új burkolatot kapott a helyiség és új asztalokat, konyhai kisgépeket szereztek be.

Forrás: jozsefvaros.hu