Hírek


Közbiztonsági nap a III. kerületben
2019. május 09. 07:14
Az Óbudai Napok rendezvénysorozat keretein belül rendezték meg az Óbudai Közbiztonsági Napot a III. kerületi Csobánka téren.

A rendezvény a kerület lakosságának közbiztonságáért felelős szervek közös eseménye volt, amelyen a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Budapesti Rendőr- főkapitányság, az Országos Mentőszolgálat, a Terror Elhárítási Központ, a Magyar Vöröskereszt, a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság és az Országos Polgárőr Szövetség helyi szervezete képviseltette magát.

A közbiztonsági napnak idén is kiemelt és látványos eleme volt a tűzoltók műszaki mentési és tűzoltási bemutatója. A látogatók a Békásmegyeri Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltó gépjárművével és felszereléseivel is megismerkedhettek.

A rendezvényen Bús Balázs, Budapest Főváros III. kerület Óbuda- Békásmegyer Önkormányzatának polgármestere átadta az "Óbuda Közbiztonságáért" díjakat. A katasztrófavédelem részéről Vági Gábor tűzoltó főhadnagy, a Békásmegyeri Katasztrófavédelmi Őrs rajparancsnoka részesült elismerésben.

Gratulálunk!

 


 

Kapcsolódó képek:

Közbiztonsági nap a III. kerületben Közbiztonsági nap a III. kerületben Közbiztonsági nap a III. kerületben
>>> További képek a galériában <<<