Hírek


Kőbányai tűzoltók vehettek át elismeréseket
2017. december 12. 14:59
Hagyományteremtő céllal december 12-én a X. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsokságon évértékelő és díjátadó rendezvényt tartottak, ahol három munkatársunk vehetett át elismerést.

Az eseményen részt vett Kovács Róbert X. kerület Kőbánya polgármestere, Marksteinné Molnár Julianna, a Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány elnöke valamint Géczi Béla tűzoltó ezredes a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltség-vezetője.

A rendezvényt Horváth Lajos tűzoltó őrnagy a X. kerületi tűzoltó parancsnokság parancsnoka nyitotta meg, majd Kovács Róbert polgármester köszönte meg a tűzoltók áldozatos munkáját és kívánt eseménymentes karácsonyi ünnepeket. A Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány elnöke a sikeres együttműködésről és az új lehetőségekről beszélt.  Évértékelőjében kiemelte, hogy idén megalapították az „Év kőbányai tűzoltója” című díjat.

Az elismeréseket a díjazottaknak Marksteinné Molnár Julianna és Kovács Róbert polgármester adta át.

Az idei évben a X. kerületi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság állományából a Kőbányai Önkormányzat kiváló tűzoltó címet adományozott Csapó Attila tűzoltó főtörzsőrmesternek és Sziráki Mihály tűzoltó főtörzsőrmesternek.

A Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány 2017-ben az „Év kőbányai tűzoltója” címet Gombár András tűzoltó főtörzsőrmesternek adományozta.

Gratulálunk az elismerésekhez!

Fotós: Schultz László tű.ftörm. / FKI

 

Kapcsolódó képek:

Kőbányai tűzoltók vehettek át elismeréseket Kőbányai tűzoltók vehettek át elismeréseket Kőbányai tűzoltók vehettek át elismeréseket
>>> További képek a galériában <<<