Hírek


Új gépjárművel bővült a II. kerületi tűzoltók gépjárműparkja
2017. október 11. 17:21
A XII. kerületi önkormányzat támogatásából beszerzett új Suzuki Vitara összkerékmeghajtású gépjármű a hegyvidéki terepen is jól használható, a II. kerületi tűzoltók napi munkavégzését fogja segíteni. A gépjárművet Pokorni Zoltán, Hegyvidék polgármestere adta át kedden.

Pokorni Zoltán polgármester örömét fejezte ki, hogy a kerületi önkormányzat segítheti a tűzoltók munkáját. A jármű kulcsait Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója vette át. A dandártábornok megköszönte a kerület adományát és méltatta a Hegyvidéki Önkormányzat minden évben a Katasztrófavédelem részére nyújtott segítségét, majd továbbította a gépjármű kulcsát Veres Péter tű. ezredes észak-budai kirendeltség-vezetőnek.

Az eseményen részt vett Váczi János, a XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat alpolgármestere és Sebők Péter tűzoltó százados, a II. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka is.

Az átadó kötetlen beszélgetéssel zárult.

Fotós: Winter László tű. zls / FKI

 

Kapcsolódó képek:

Új gépjárművel bővült a II. kerületi tűzoltók gépjárműparkja Új gépjárművel bővült a II. kerületi tűzoltók gépjárműparkja Új gépjárművel bővült a II. kerületi tűzoltók gépjárműparkja
>>> További képek a galériában <<<