Hírek


Raktár gyulladt meg a 18. kerületben ( videóval )
2017. október 07. 14:37
Nyolcszáz négyzetméter alapterületű raktár 300-400 négyzetméteres területén gyulladtak ki autóalkatrészek Budapest XVIII. kerületében szombaton a reggeli órákban. A lángokat negyvenhat fővárosi hivatásos tűzoltó tizenhárom tűzoltó gépjármű segítségével oltotta el.

A kigyulladt raktárépületben autógumikat és egyéb alkatrészeket tároltak . A tűz oltása közben az épületben három gázpalack felrobbant, de további négyet az egységet kihoztak az égő raktárból. A fővárosi hivatásos tűzoltók tíz vízsugárral fojtották el a lángokat. A munkálatokat a helyszínen a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A jelentős füstképződés miatt a katasztrófavédelmi mobil labor egység folyamatosan vizsgálta a levegő minőségét a tűzeset környezetében, de lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűzoltóknak a szomszédos asztalos műhelyt sikerült megóvni.Fotós: Schultz László tű.ftörm. / FKI

 

Kapcsolódó képek:

Raktár gyulladt meg a 18. kerületben ( videóval ) Raktár gyulladt meg a 18. kerületben ( videóval ) Raktár gyulladt meg a 18. kerületben ( videóval )
>>> További képek a galériában <<<