Hírek


Egyszerre két helyszínen is munkát adott a XIX. kerületi tűzoltóknak a viharos szél
2017. július 13. 17:01
Az erős szél miatt egy magasban lógó tárgy veszélyeztette a járdán közlekedőket Kispesten, a Vak Bottyán utcában és egy közel húsz méteres, korhadt fa dőlt meg veszélyesen a XVIII. kerületi Barcsay utcában.

Egy tízemeletes épület oldalán elhelyezett, megközelítőleg száz négyzetméteres óriásplakátot tépett meg a szél Kispesten, a Vak Bottyán utcában csütörtök délután. Az erős szél hatására a magasban lógó tárgy tartószerkezete meggyengült, azt csak a kötélzete tartotta. A kialakult helyzet a járdán közlekedőket veszélyeztette. A XIX. kerületi hivatásos tűzoltók emelőszer segítségével a veszélyhelyzetet megszüntették. 

Az előző eseménnyel egy időben egy közel húsz méteres, korhadt fa dőlt meg veszélyesen a XVIII. kerületi Barcsay utcában. A XIX. kerületi hivatásos tűzoltók létrás szer kosarából végezték a veszélyes fa visszadarabolását, amelyet tűzoltódaru is segített a helyszínen.

Személyi sérülés egyik eseménynél sem történt.

Fotós: Csontos Ferenc Zoltán tű.törm./FKI

 

Kapcsolódó képek:

Egyszerre két helyszínen is munkát adott a XIX. kerületi tűzoltóknak a viharos szél Egyszerre két helyszínen is munkát adott a XIX. kerületi tűzoltóknak a viharos szél Egyszerre két helyszínen is munkát adott a XIX. kerületi tűzoltóknak a viharos szél
>>> További képek a galériában <<<